RSS
Posted in golfblogg
ARTICLE 1 comment
04/8 2010

Sådär…

Hade ingen rolig dag på jobbigt idag. Har glömt mina “mediciner” på banan två dagar i rad och det har satt fart på magen. Har inga problem att lira kände mig bara lite extra matt i de 42 graderna. Det blev att kämpa idag med andra ord. Hittade spelet lite granna i slutet men missade då någon putt och klanta till ett lätt inspel. Ett över gick jag i alla fall med det är långt ifrån över. Måste säga att jag är imponerad av de låga scorerna idag. Ska dock inte vara några problem att ta ifatt om spelet stämmer lite bättre från tee.

Tjuren sover, tjuren sover, när han får massage… Några tycker att jag har magrat de här veckorna man har varit bort, det stämmer, jag har gått ner tre kilo. Precis vad jag behöver eftersom jag väger så mycket =). El toro har tappat hela tio kg sedan vi gjorde Asientour-kvalet.

Hur bär vi oss åt kommer nog många nyblivna mammor undra? Hemligheten ligger att man bara ska äta det som ser gott ut. Eftersom vi har varit i länder där inget ser gott ut så har vi magrat =).

Några undrar nog hur det är i Burma. Lättast att förklara detta är genom att säga: Det är som Thailand fast fattigare. Tänkte visa några bilder som illustrerar detta:

Dessa är alltså de fina lägenheterna downtown … Jag skojar inte!

Vi har det med andra ord j**ligt bra hemma i Sverige

Får gasa imorgon!

Haj

Rikard

Social poster

delicious digg reddit technorati facebook twitter google yahoo wikio blinklist simpy spurl 

Downloads

 • No documents for download.
 1. Track comments via RSS 2.0 feed. Feel free to post the comment, or trackback from your web site.

 2. Fresefeatte
  05/15 2010

  Just want to say what a great blog you got here!
  I’ve been around for quite a lot of time, but finally decided to show my appreciation of your work!

  Thumbs up, and keep it going!

  Cheers
  Christian, iwspo.net

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggportalen BlogRankers.com Bloggparaden Blogglista.se Blogg Topplista Sport bloggar bloggping Twingly BlogRank