RSS
Posted in golfblogg
ARTICLE 3 comments
04/6 2010

Pro-am i 6 timmar. yeaaahhh.

Gick upp vid sex imorse för att käka lite frukost för att sedan ta 07.00-bussen ut till banan. När jag kom till banan fick jag fylla i en massa formulär gällande visum till Korea. Stod på rangen vid 9-tiden och började jobba på att få tillbaka lite höjd i mina slag. För mig är det lättast att slå rakt genom att punscha bollen. Nu gjorde jag det från tee i fyra dagar när jag var i Indien. Stod i två och en halv  timma för att riktigt känna mig nöjd när jag lämnade övningsområdet. Vid 12.40 slog jag ut i Pro-amen. Inte helt oväntat så kunde ingen av spelarna engelska men vi kommunicerade så gott vi kunde ändå. Spelet kändes inte riktigt hundra idag. Får bli ett par timmar till på rangen imorgon.

Maten är bra tycker El-toro!

12.40 pro-am tee time.

13.10 Andra slaget på 2:ans fairway.

Påsken är inte över i Burma, thats a fact!

Det här är vad Elin Kling och blondinbella skulle ha kallat “dagens outfit”. Valde nämligen helvit outfit idag med tanke på den 42 gradiga kylan. Som accessoarer har jag ett fint paraply med sverige flaggan på och en underbar sjal i froté från Sedona hotel. I sjalen finner man is för att få ner kroppstemperaturen. Praktiskt och preppy-chick “on the same time”

16.40 Slår ut på 13:e hålet efter fyra timmar på banan…

…Och jag börjar tröttna.

Hade lite svårt att hålla mig för skratt när en av mina spelpartners (här på bild) presentera sig som Mr. Shit. =)

En ordentlig avslutningsmiddag med musik och underhållning.

Ska sova nu. Ska sova ut imorgon och träna på eftermiddagen.

Ha det

MVH Rikard

Social poster

delicious digg reddit technorati facebook twitter google yahoo wikio blinklist simpy spurl 

Downloads

 • No documents for download.
 1. Track comments via RSS 2.0 feed. Feel free to post the comment, or trackback from your web site.

 2. Big J
  04/6 2010

  Tror King behöve en ny skribent för modet på golfbanan. Jag skickar in dagens analys och ser vad dom säger..

  Vad kommer nick name El Toro ifrån??

 3. Robert Alowersson
  04/6 2010

  Säger bara en sak till er .. ÄÄÄÄT MAAAT! ni ser lite tärda ut

 4. 04/9 2010

  Gött Gör så!

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggportalen BlogRankers.com Bloggparaden Blogglista.se Blogg Topplista Sport bloggar bloggping Twingly BlogRank