RSS
Posted in golfblogg
ARTICLE 1 comment
04/11 2010

På bättringsvägen.

Hade en helvetes natt med magens goda innehåll flödande från tre hål. Tog mig ner till frukosten imorse men insåg snabbt att det var bara att ge upp dagens runda efter att denna halva brödskivan jag fick i mig kom upp igen.

Är i alla fall på bättringsvägen efter några extra timmars sömn och en massa vatten.

Har en biljett tillbaka till Sverige på torsdag men eftersom jag får spela Europatour tävlingen Ballentines i Korea den 22-25 april så åker jag tillbaka till Hua hin och det underbara stället Black Mountain. Det får bli en rehab vecka med bra mat, gym och självklart golf. Har tappat 4 kg sedan jag åkte hemifrån den 5 mars så det kan verkligen behövas lite extra gött käk. Kan säga att jag har en sjukt stor hemlängtan. Black mountain är dock ett ställe jag skulle kunna tänka mig att bo så det blir ett bra ställe att ladda upp för Ballentines.

Kom ju inte till start idag och den som säkert var mest ledsen för det var min Caddie. Hon hade nämligen skaffat en present till mig som jag fick när Asientourens personal lämnade min golfbag på hotellrummet.

Vad kan det vara?

Ååå, en läslampa! Det kan man ju alltid behöva.

Så fel jag hade!!! En jättefin handduk och kalsong-briefs precis vad jag älskar och saknar.. Får säga 2 saker. 1. Det är i alla fall tanken som räknas. 2. Otroligt gulligt av henne, fast jag slänger på haspen till hotellrummet i natt… 😉

Ska försöka äta något för att sedan sova.

Hörs

MVH

Rikard

Social poster

delicious digg reddit technorati facebook twitter google yahoo wikio blinklist simpy spurl 

Downloads

  • No documents for download.
  1. Track comments via RSS 2.0 feed. Feel free to post the comment, or trackback from your web site.

  2. Robert Alowersson
    04/11 2010

    gott att höra! fina grejer du fick =)

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggportalen BlogRankers.com Bloggparaden Blogglista.se Blogg Topplista Sport bloggar bloggping Twingly BlogRank