RSS
Posted in golfblogg
ARTICLE 0 comments
04/22 2010

LLLLLLånnnggg dag!

Min nya snygga väckarklocka ringde vid 8 i morse. Stretcha lite och stack sedan till banan vid 10-tiden. Visste inte att spelet var avbrutet PGA dimma så jag väntade i ungefär 5 timmar innan beskedet kom att spelet kunde fortsätta. Gruppen som skulle ha gått ut  8.00 fick nu slå ut 14.40. Det gav mig en ny starttid som var 19.00. Eftersom europatouren beräknade att det skulle kunna gå att spela t.o.m kl 19.10 så var jag tvungen att stå redo för att kunna slå 2 slag. Under tiden vi väntade så gjorde jag en intervju vid ett vattenfall 15 min utanför banan. Det tog ungefär 90 min och det var ett rätt skönt tidsfördriv. När klockan slog 18.00 fick jag ett nytt besked att jag inte behövde spela idag och kunde åka hem. Totalt var jag 8 timmar på golfbanan och den ända golfen jag spelade var uppvärmingen på rangen och puttningsgreenen.

Konstigt nog så är man mer trött efter en sådan här dag på golfbanan än om man skulle ha spelat 18 hål och följt upp med ett hårt gympass. Visar verkligen att man inte får någon energi när man inte gör ett skit.

Henrik kan faktiskt några roliga göteborgs-historier…

Man såg inte mycket i 5 timmar innan dimman lätta.

Anthony Kim blev lite pömsig meddan vi väntade på nya beslut…=)

Jag fick dock “stila” vid ett vattenfall =)… Rätt blått vatten…..

Ska sova nu.

36 hål imorgon! Yeahhaaa

Ciao

Rikard

Social poster

delicious digg reddit technorati facebook twitter google yahoo wikio blinklist simpy spurl 

Downloads

  • No documents for download.
  1. Track comments via RSS 2.0 feed. Feel free to post the comment, or trackback from your web site.

    Currently there are no comments related to article "LLLLLLånnnggg dag!".

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggportalen BlogRankers.com Bloggparaden Blogglista.se Blogg Topplista Sport bloggar bloggping Twingly BlogRank