RSS
Posted in golfblogg
ARTICLE 1 comment
04/9 2010

Heta Japaner.

Får ge lite credd till Sushi grabbarna, speciellt han som ligger 15- under efter två varv. Asientouren har satt upp banan rätt lätt de två första rundorna med lätta pinnar. Jag spelade här i Januari också, även det var en minitour tävling så var scorerna mycket högre och banan mycket mer svårspelad. Med andra ord så räknade jag inte med dessa låga scorerna och det tack vare pinplaceringarna. Hoppas på lite tuffare pinnar i helgen så man kan ta i kapp lite granna med två bra scorer.

I övrigt kände jag mig mycket bättre idag. Har tryckt i mig mycket av de fyra “natur medicinerna” jag har fått från kinesologen Ulf Kilman och det har givit mig mer energi och avföringen har återigen fått fin konsistens =). Spelade bra golf idag, var mycket bättre från tee och gav mig en hel del chanser på greenerna. Putten har inte varit lika het denna veckan som den var i Indien. Det är rätt stor skillnad på greenerna jämfört med då, men jag börjar anspassa mig.

Missar mycket av min favorittävling, Us Masters denna veckan. Sändningarna går mitt i natten här i Burma. blää.

Har inte nämnt att jag har bytt driver för veckan. Eller ja, samma driver fast nytt skaft. Det har lossnat något inuti huvudet på min FT-tour driver sen förra veckan. Som tur var är Callaway på plats så jag kunde byta ut den till en ny med samma skaft som jag har i min Spoon. Skaftet är något tyngre än det “Aldila Voodoo” som jag har i den gamla. Den nya drivern har i ett skaft som heter “Fujikura Rambox”.

Det nya Fujikura skaftet överst, under är det mörkröda något lättare voodoo skaftet.

Den nya drivern t.v. Huvudena är identiska även det står lite olika skit på dem.

Gytt vettuuuu.

Ska spela som en tok imorgon.

Ciao Bella.

Rikard

Social poster

delicious digg reddit technorati facebook twitter google yahoo wikio blinklist simpy spurl 

Downloads

  • No documents for download.
  1. Track comments via RSS 2.0 feed. Feel free to post the comment, or trackback from your web site.

  2. Robert Alowersson
    04/9 2010

    Lycka till!!!!!! följer dig imorgon samtidigt som jag pular i trädgården.

    2/5 börjar Hampan på golfkurs på Chalmers , så se upp.. Junior på g !!! hahaha

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggportalen BlogRankers.com Bloggparaden Blogglista.se Blogg Topplista Sport bloggar bloggping Twingly BlogRank