RSS
Posted in golfblogg
ARTICLE 1 comment
03/29 2010

Välkomna till Indien.

Vi lyfte ifrån Nairobi vid 18- tiden igår och var framme idag kl 09.00 i Delhi, Indien.  Vi hade en mellanlandning i Addis Ababa som tydligen är den internationella flygplatsen i Etiopien. Jag och Joel flög nämligen med Etiopien airlines. Inte speciellt spännande bara väldigt smutsigt. Efter en trevlig flygresa var vi framme i Delhi där vi beställde den stora taxin:

Taxichaffisen löste det bra dock.

Efter våran taxichaufför frågat några gånger efter vägen till Delhi golfclub…

…så var två glada göteborgare framme på Delhi Golfclub.

Banan är i fint skick. Greenerna är snabba, ondulerade och väldigt “grainiga” (beroende på hur gräset växer påverkas fallen på puttarna).  Har fått en rätt duktig caddie den här veckan som kan hjälpa mig läsa greenerna. Normalt brukar jag ta hand om greenläsningen helt själv, men denna veckan kommer jag ha stor hjälp av en som är van vid dessa greener. Den stora svårigheten på banan är bredden. Den är absolut den smalaste banan jag har spelat. Snittbredden på fairway är runt 20 meter. Sedan är det knappt någon rough utan bara buskar. Klarar man sig denna veckan utan ett enda pliktslag kan jag lova att man är top-5.

Många rescue’s blir det denna veckan. bl.a på hål nr 4:a och sju hål till.

Det är även många påfåglar denna veckan:

Och alla kan inte inte älska alla!

Nu är det läggdags. Tröttheten efter att flugit ifrån en kontinent till en annan och spelat 18 hål gör sig påmind, så god natt ifrån Delhi, Indien.

Starttid imorgon: 11.30.

Hörs!

MVH

Rikard

Social poster

delicious digg reddit technorati facebook twitter google yahoo wikio blinklist simpy spurl 

Downloads

 • No documents for download.
 1. Track comments via RSS 2.0 feed. Feel free to post the comment, or trackback from your web site.

 2. Janne
  03/30 2010

  Shit vilken rond du gjorde idag.
  Keep up the good work.
  // Janne

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggportalen BlogRankers.com Bloggparaden Blogglista.se Blogg Topplista Sport bloggar bloggping Twingly BlogRank