RSS
Posted in golfblogg
ARTICLE 0 comments
09/6 2010

Singapore baby.

Landade runt 16-tiden här i Singapore och resan har gått förhållandevis bra.

Vill bara beskriva mitt livs bästa köp:

Problemet:

+

+

Mittensäte

=

Skit, speciellt när man ska sitta på planet i 12 timmar.

Lösning som är hittils mitt livs bästa köp är :

Mina bose-hörlurar som jag krängde billigt i USA. Helt underbara, hade 2 stycken spädbarn i raden framför mig, men vad gjord det? De skrek i acapela ändå kunde jag inte höra dem. Haha, in your face!

Det lilla jag har sett av Sinagpore hittills är riktigt coolt. Fräcka byggnader och otroligt rent. Till och med i tunnelbanan (var nere där en snabbis för att åka och handla lite frukt m.m.) är det så rent att man kan äta ifrån golvet. Kanske lite överdrift men ni förstår poängen. Bilden ni ser är på en del av Formel-1 banan där Heikki Kovalainen som jag, Illonen och Norén käkade middag med förra veckan ska köra. Precis som Alex sa så blir man som ett barn när man får höra hur dem gubbarna har det och upplevelserna runt alla race. Tyvärr går min sista tävling i Japan samtidigt som denna tävlingen annars hade det varit ball att vara på plats.

Lyckats få till ett bra hotellrum denna veckan. Rymligt, fräscht och med en sjysst utsikt.

De här kläderna kommer jag nog inte behöva resten av de 4 veckorna som jag har kvar i Asien. Lägsta väntade tempraturen kommer att vara i Japan. 26 grader varmt på natten. Det blir med andra ord en fin golfbränna =).

Bedtime

Sov gott

Rick

Social poster

delicious digg reddit technorati facebook twitter google yahoo wikio blinklist simpy spurl 

Downloads

  • No documents for download.
  1. Track comments via RSS 2.0 feed. Feel free to post the comment, or trackback from your web site.

    Currently there are no comments related to article "Singapore baby.".

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggportalen BlogRankers.com Bloggparaden Blogglista.se Blogg Topplista Sport bloggar bloggping Twingly BlogRank