RSS
Posted in golfblogg
ARTICLE 0 comments
09/7 2010

Orchid country club.

Fick gå upp tidigt imorse för att hinna med och fixa mitt visum till Japan. Slapp i all fall att åka till den Japanska ambassaden tack vare att Asientouren skickade någon representant med flera spelares papper.

När det var klart så drog jag ut för att träna lite. Dagen till ära så hade jag fixat frisyren för att få lite sol på pannan. Kände dock efter att den 5 bollen hade slagits på rangen att jag skulle förvandlas till en soltorkade tomat i huvudet om jag inte tog på mig keps. Visste ju att det var varmt här i Asien men den 34 gradiga värmen var tyngre än jag kom ihåg den.

Banan är rätt sjysst. Lite mjuka fairways men dem kommer nog att hårdna på allt som veckan fortskrider. Greenerna är också helt okej, men precis som fairway så behöver de hårdna till lite granna.

Alla 18 hål på denna banan är upplysta så man kan spela här dygnet runt om man har svårt att somna.

Rätt pampigt klubbhus som ni ser bakom min caddie för veckan. Vet inte riktigt hans namn så jag kallar han Alfi, ett namn som han verkar rätt nöjd med.

Hade en bra match idag när jag spelade in tillsammans med Markus Both(Australien), Jason Knutzon(Usa), Lawrence “Någonting” (Usa). Usa  vs  resten av världen. Segrande gick jag och Markus. Har precis slängt i mig vinnarmiddagen =). (Ps. min rumpa är inte så insjunken egentligen. =) )

Inte riktigt som omklädningsrummet på US open, men ändå, namnet på skåpet är ju ett bra försök…

Toaletten blev veckans offer för “gravity dropen”. En bra övning för att töja ut framsida vaden.

Pro-am imorgon eftermiddag så det blir lite sovmorgon. Gytt vettuu.

Ciao

Rick

Social poster

delicious digg reddit technorati facebook twitter google yahoo wikio blinklist simpy spurl 

Downloads

  • No documents for download.
  1. Track comments via RSS 2.0 feed. Feel free to post the comment, or trackback from your web site.

    Currently there are no comments related to article "Orchid country club.".

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggportalen BlogRankers.com Bloggparaden Blogglista.se Blogg Topplista Sport bloggar bloggping Twingly BlogRank