RSS
Posted in golfblogg
ARTICLE 3 comments
04/20 2010

Motiverande

Var på golfbanan runt 8-tiden imorse. Träffade på många av de svenska spelarna och käkade frukost. Det var riktigt gött att sitta ner och snacka lite skit, det var ju ett tag sen. Stod cirka en timma på rangen och jobbade på att lugna ner mitt tempo i svingen och körde många slag med nytt mål, nytt slag, ny klubba. Känner att det ger mer “Myelin” att alltid slå en boll där man gör sin rutin än att bara ösa bollar.

Tränade lite puttning och Chippning innan jag fick en massage av “Physion”. Blir ibland stel i nacken och då är det skönt att det finns massörer på plats som hjälper en lösa upp det. Tryckte i mig lite lunch för att sedan gå ut och lira 9 hål med Robert-jan Derksen, Peter Hanson och Martin Erlandsson. Har aldrig spelat med någon av dessa spelarna innan men jag måste säga att Peter Hanson slår bollen grymt fint, pure, crisp, you name it. Riktigt kul att lira med dessa gubbarna. Speciellt innan rundan när man ser Ernie, Anthony kim, Henrik Stensson. Det ger en grymt mycket motivation att träna mera, hårdare och bättre.

Tänkte lägga upp några svingar men tyvärr så är det förbjudet att lägga upp videos på youtube i Korea.

2:a hålet. Sjysst par 3. På tal om något helt annat så var vädret riktigt bra idag. 17 grader och ingen vind. Den här tropiska värmen  skall dock försvinna under morgonen för då är det dags för vind och regn. på fredag ska det tydligen bli hela 10 grader!

Peter poserar lite halv tjejigt efter ytterligare en bra drive.

Upp tidigt imorgon igen för att få lite bra träning innan pissvädret slår in!

Ha det

MVH

Rikard

Social poster

delicious digg reddit technorati facebook twitter google yahoo wikio blinklist simpy spurl 

Downloads

 • No documents for download.
 1. Track comments via RSS 2.0 feed. Feel free to post the comment, or trackback from your web site.

 2. Jesper Elgh
  04/20 2010

  Hej Rikard.

  Det är mycket underhållande att läsa din blogg. Fortsätt jobba och lycka till inför helgen. Kollar med spänning på tv och web.

  ps. jag på karaoketaxi när du kommer hem ds.

  Mvh

  Jesper

 3. Gustav
  04/22 2010

  Tjenare. Grymt skön blogg, keep it up.

  Det där med att ladda upp filmer gick ju bra för alex noren…

 4. 04/23 2010

  tack… Aa, jag snackade med Alex, han använder sig av “vimeoplayer” eller dyl. när youtube är förbjudet i vissa länder. Man får ju lära sig av de bästa =)…

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggportalen BlogRankers.com Bloggparaden Blogglista.se Blogg Topplista Sport bloggar bloggping Twingly BlogRank