RSS
Posted in golfblogg
ARTICLE 2 comments
04/21 2010

Bra förberedelser. Imorgon: Gameface on…

Gick upp kl 7 idag för att starta dagen med mina stretch och -rörlighets övingar. Behöver göra det denna veckan för att komma igång ordentligt på morgon. Sängarna är nämligen stenhårda här i Korea, även om du bara sitter på sängen så får du träsmak i stjärten. Åt en lång frukost med Edfors, fystränaren Pierre och hans Caddie Claes. Stack sedan ut till rangen för att jobba på lite olika typer av slag. Efter ungefär 10 bollar drog en tjock dimma in och jag bestämde mig då att köra mycket wedgar istället. Tillslut så släppte dimman och jag fick träna det jag hade planerat. Drog vidare till puttnings-greenen där jag körde en bra “klara-av-övning”:  Jag bildar en cirkel som har 8 punkter 2 klubblängder ifrån hålet. Alla måste jag sätta i rad innan jag är klar. Det tog mig 30 min innan jag hade fått i alla och jag kunde gå vidare till chip & bunker greenen. Lekte runt lite och gav mig efter ca: 30 min.

Käkade lite lunch med Peter Hanson, Henrik Stensson och hans agent Lilian. Kul och sitta ner med dem och snacka skit och höra lite historier.

Drog sedan hem till Hotellet/lägenheten för att ta en tupplur.

Nu på kvällen tog jag en taxi ner till det officiella hotellet för att äta något gött med de andra svenskarna. Fick inte tag på någon mer än Alex Norén så det blev en trevlig middag för två på Alex hotellrum. Inte så dåligt det i och för sig…

Såg i alla fall 50 m skylten =).

Många motiverade och duktiga lirare här ute. Grymt kul och inspirerande!

Skön “Players-lounge” med hyggligt gratis-käk.

Litar inte till 100% på min mobiltelefon så jag investerade i en ny väckarklocka. Kan passa rätt bra i sovrummet där hemma också ;).

Imorgon är det “game face on”. Spelet känns bra, jag har förberett mig så bra jag har kunnat, får bara hoppas att det ger bra resultat.

Ha det gytt & håll tummarna.

MVH

Rikard

Social poster

delicious digg reddit technorati facebook twitter google yahoo wikio blinklist simpy spurl 

Downloads

 • No documents for download.
 1. Track comments via RSS 2.0 feed. Feel free to post the comment, or trackback from your web site.

 2. Janne
  04/21 2010

  Lycka till och spela nu äckligt bra. Vad tror du vinnarscoren blir, spela mot den igen, det gick ju bra sist.

 3. Robert Alowersson
  04/21 2010

  Håller tummarna!! Lycka till önskar vi från Härryda

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggportalen BlogRankers.com Bloggparaden Blogglista.se Blogg Topplista Sport bloggar bloggping Twingly BlogRank