RSS
Posted in golfblogg
ARTICLE 0 comments
03/2 2010

10 min på gymmet sedan drillning hemma hos Henning

Många undrar om det egentligen är jobbigt med 10 minuters passet som jag har kört nu i några veckor tillsammans med Nicke och Henning? För att ge en uppfattning så spelade jag in de sista 90 sek som jag körde i benpressen. De två sista gångerna som jag har kört benpress så får jag kramp i händerna och om någon vet varför, förklara gärna varför? =)

(en kort förklaring av 10 min- passet: Du kör 5 övningar t.ex. Rodd, Bröst, Latsdrag, Axlar och Ben. I varje övningen skall du genomföra 4 repetitioner under 90 sek. Sista repetitionen skall du inte kunna genomföra själv utan få lite hjälp av din träningspartner, allt för att kunna ta ut dig till max. Gör du det så bryts dina muskelfibrer ner maximalt. Muskelfibrerna behöver sedan vila för att byggas upp på nytt och det gör så att musklerna växer och blir starkare)

Sista Benpressen:

Krampen släpper!

Efter lite vila och lunch åkte vi upp till Henning för att “drilla” lite i hans garage. =)

Får börja träna på den “impact drillen” så att jag slår ännu längre.
Nicke & Henning watch out =)

Ha det
MVH
Rikard

Social poster

delicious digg reddit technorati facebook twitter google yahoo wikio blinklist simpy spurl 

Downloads

  • No documents for download.
  1. Track comments via RSS 2.0 feed. Feel free to post the comment, or trackback from your web site.

    Currently there are no comments related to article "10 min på gymmet sedan drillning hemma hos Henning".

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggportalen BlogRankers.com Bloggparaden Blogglista.se Blogg Topplista Sport bloggar bloggping Twingly BlogRank